Reiki Healing

Hvordan har du det?


Skulle du gå og have følelsen af, at gnisten er ved at slukke, eller helt er slukket? Skulle du gå og have den triste følelse i kroppen, som du bare ikke kan slippe af med? Eller skulle du gå med en nakke som driller, et par skuldre der gør ondt, et knæ der smerter, en lænd der styrer sit eget liv?

Lady Angelika Engelbrekt
Så tøv endeligt ikke med at kontakte mig!

Hvem er jeg?

Jeg er en moden dame, der bor lidt uden for Gørlev i landlige omgivelser. Jeg tllbyder Reiki Healing til både mennesker og små dyr, enten hjemme hos dig eller her hos mig. Endvidere tilbyder jeg Fjern Healing. Ud over at være Reiki healer af 3.grad/ Mastergrad i Dr. Milanco Usius system til naturlig helbredelse og spirituel udvikling har jeg taget flere sundhedsfaglige, sygeplejefaglige og pædagog kurser.

Du sidder måske med nogle spørgsmål eller er i tvivl om jeg kan hjælpe dig så kontakt mig for en uforpligtende snak.


Reiki Healing

▸Hvad er Reiki?

 • Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. En tæt flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi. Reiki betyder at den energistrøm , som flyder i auraen forøges. Reiki er en behandlingsform.
 • Den universelle energi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten.
 • Reiki understøtter og beriger, medicinsk .behandling, Zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi
 • Reiki er en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dyr.
 • Reiki er en gammel buddhistisk metode til at helbrede via healing på alt levende, også brugt i den kristne tro af Jesus.
 • Reikis rødder går tilbage til naturhelbredelsens ældste oprindelse
 • Reiki er betegnelsen for energi, der udgøre alt livs grundlag.
 • Reiki bruges i dag til (nyfødte) med fysiske eller psykiske problematikker.
 • Reiki er ikke noget man skal tro på før det hjælper på alle levende væsner.

Under en Reiki healing overføres ”Universel Livsenergi” til klienten. Energien kanaliseres gennem behandlerens hænder til modtageren. Reiki-energien er ikke behandlerens egen energi, men kanaliseret energi fra den “Universelle kilde”. Healeren lægger sine hænder på modtagerens krop, og “Energien” kanaliseres gennem healerens hænder til modtageren.

▸Hvordan Reiki også kan hjælpe:

REIKI kan faktisk hjælpe folk fra afhængighed såsom overspisning, rygning, alkohol og stofmisbrug m.m.  REIKI bør dog ikke betragtes som værende en kur for alkoholisme eller afhængighed. Eller betragtes som erstatning for traditionelle behandlinger, men det kan hjælpe med genopretning og gøre det “uhyrlige” mere “tåleligt”.

På samme måde, bruges REIKI som supplerende behandling for sygdom, såsom kræft, hjerte, luftveje og andre lidelser. Din læge vil aldrig fortælle dig om REIKI, fordi lægerne ikke er uddannet Reiki terapeuter og ved derfor ikke noget om Chi bevægelse i den menneskelige krop. Gamle medicinske systemer som Ayurveda (5000 år) og traditionel kinesisk medicin (3.500 år) anerkender tilstedeværelsen af energien og dens betydning for sundhed, følelsesmæssig balance og et godt liv.

 • Reiki terapi hjælper til at dekretere stressniveauet
 • Reiki terapi kan hjælpe med fysisk helbredelse
 • Regelmæssig Reiki behandlinger kan hjælpe dig med at holde følelsesmæssig og fysisk balance.
 • Reiki terapi kan fjerne skjulte følelsesmæssige blokeringer.
 • Reiki terapi er sundt for alle
Universel energi:

Fjern Healing

Normalt anbefaler jeg healeren og klienten har fysisk kontakt med hinanden via klienten møder op til første Behandling på klinikken, inden der ydes fjernhealing. Men når healeren og klienten af forskelligge oversager ikke kan få den kontakt, gør fjernhealing det langt lettere. Afstand er kun noget vi har (opfundet) i den fysiske verden. I den åndelige verden er der ingen afstand og derfor er fjernhealing lige så optimalt, som hvis du var her på klinikken.

Læs mere

Fjernhealing er for de fleste lidt sværere at acceptere, men ikke desto mindre lige så effektivt. Udgangspunktet er, at idet healing arbejder i bevidstheden, er man ikke begrænset af tid og sted. Den åndelig verden kan være flere steder på en gang, og ved præcis hvor de skal sende healingen hen.

Når du skal modtage en fjernhealing, skal vi aftale en dato og tidspunkt hvor du sidder/ligger derhjemme i rolige omgivelse, uden forstyrrelse og slapper af. Jeg skal blot bruge dit navn og den adresse (hvis ikke vi kender hinanden I forvejen) du befinder dig på, for at være helt sikker på, hvem det er, der er modtager af denne fjernhealing. (Mange kan jo have samme navn som dig)

Det er ikke hensigstmæssigt, at du har travlt med at lave mad, tale i telefon el.lign. når healingen skal ske. Hvis ikke du har mulighed for at være i ro på et bestemt tidspunkt, kan healingen ske om natten.

Fjernhealingen har naturlige fordele fremfor kontakt-healing. F.eks. kan en eksamens angst beroliges, et tandlæge besøg gøres behageligere (ja, jeg bruger den selv!), babyer der ikke kan ligge roligt på briksen eller i armene på mig, kan have glæde af en fjernhealing. Det kan også bruges, hvis klienten ikke ønsker at blive berørt eller ligge på briksen, eller af andre praktiske årsager ikke kan være tilstede.

En fjernhealing er ikke lige så lang som en kontakt healingen, typisk 30-60 min., men virker lige så effektivit.

▸Vigtigt at vide

Det vigtigste at vide er, at jo før et problem heales, jo bedre er chancen for en hurtig bedring, og at lidt Reiki er bedre end ingen Reiki. Det sidste sted et menneske vil søge om healing ……..Vil altid være hos sig selv.

4 dage i træk

(Behøves ikke, men anbefales)
Den bedste måde du kan sikre dig, at healingen får optimale betingelser, er at starte med mindst tre men helst fire behandlinger i træk – altså over fire dage eller så tæt på hinanden som muligt. Den fjerde behandling vil ofte være meget virkningsfuld fordi energisystemet er blevet gennembehandlet. Derefter følges eventuelt op med regelmæssige healinger f.eks. hver uge, hver 14. dag eller en gang om måneden afhængig af årsag og effekt

Drik meget vand bagefter

VIGTIGT AT VIDE
Uanset hvilken form for healing/behandling man har fået udført, er det vigtigt at drikke meget vand, bagefter. Fordi vandet er med til at udskille affaldsstofferne, der kan have sat sig som blokeringer i kroppen. Nogle klienter kan nøjes med en healing – andre skal have mange behandlinger for at komme af med smerter og blokeringer i livet mm.

Hvordan foregår det

Først taler vi om hvad klienten ønsker.
Dernæst forklarer behandleren hvilke håndpositioner han/hun udføre under behandlingen, så klienten ved hvad der skal ske på forhånd. Der behøver ikke være noget specifikt, man ønsker hjælp til, ønsket kan jo blot være følelsen af at forkæle sig selv, følelsen af at blive ladet op, følelsen af velvære samt afbalancering i krop og sind. Dernæst lægger klienten sig (påklædt) på en briks og bliver puttet under et tæppe. Da man både under og efter behandlingen kan fryse lidt. Reiki kan holde en afstand på op til 10 cm fra kroppen. Der kan være visse tilfælde hvor man ikke kan røre ved klienten, evt pga brandsår eller anden lidelse der kan gøre så afsindig ondt at behandleren ikke kan tage fysisk kontakt med klienten. Reiki kommer alligevel ind hvor klienten har brug for det Det er meget forskelligt hvad klienten mærker, nogen ser farver, nogen mærker prikken og stikken og meget meget mere. Hvor på andre falder i søvn. Det er ikke af betydning for healingens effekt om man mærker noget. Healingen vil alligevel fordele sig der ud hvor klienten har allermest brug for det

▸Hvad Reiki kan hjælpe med:

 • Energiniveau og immunforsvar.
 • Skaber balance mellem krop, sind og ånd
 • Smerter f.eks. piskesmæld, migræne og sportsskader muskelsmerter forstuvninger
 • Stress symptomer
 • Støtter medicinsk behandling og afhjælper bivirkninger
 • Depressioner, angst og fobier
 • Udrensning af giftstoffer fordøjelses problemer
 • Kropsbevidsthed og vore medfødte evner
 • Den gravide og det ufødte barn
 • Giver ro til døende
 • Er god til diverse allergier
 • Samt meget meget mere.
Universel energi:

Healing af dyr

Jeg tilbyder nu også Reiki FjernHealing til din hund, kat, fugl m.m. ❤ Dyr er meget forskellige fra os mennesker. Dyr tænker og føler ikke på samme måde som os mennesker, men de tænker skam, og de har skam følelser. De har bare ikke ord til at udtrykke sig med, som vi mennesker har.

Læs mere

Som healer er jeg blot et led mellem dyret og den åndelige verden. Jeg giver den kærlige energi fra universet videre til dyret. Ligesom jeg gør hvis klienten var et menneske.

Dyr tager fantastisk godt imod Reiki healing. De er helt uden fordomme og er helt åbne for modtagelse. Healing er en fantastisk behagelig behandling for din hund, kat og andre dyr, og de mærker snart, at det er til stor gavn for dem. De mærker det er kærligt ment.

Hvornår bruges Reiki healing til dit Dyr?
Har dit dyr trivsels problemer? Mangler dit dyr livsglæde? Har dit dyr smerter? Er din hund bange f.eks. at køre i bil? Har din hund ændret adfærd? Har dit dyr et sår – skade eller operationssår? Så kan Reiki healing være løsningen! Mangler dit dyr energi? Har dit dyr for meget energi? Har dit dyr stress? Har du træningsmæssige problemer? Har du problemer med håndteringen af din hund? Har dit dyr nogle uønskede adfærdsmønstre? Har dit dyr nogle gamle traumer? Så kan Reiki healing være løsningen!

Giv det en chance. Giv dit dyr en chance!

Forskellige typer healing

Priser

Reiki healing kan foregå i dit hjem eller hos mig i 4281 Gørlev
 • Reiki Healing – Voksne
  kr. 350,-
 • Reiki Healing – Pensionister & børn op til 15 år
  kr. 250,-
 • Fjern Healing
  kr. 250,- pr. time
 • Fjern Healing – Dyr
  kr. 200,-

Priser hos dig ved behandling tillægges kr. 2,50 pr. km fra Gørlev. Kontant eller MobilePay. For nærmere info kontakt: Lady Angelika på tlf. 25 71 05 38